Gălăţenii, ciuruiţi de ţânţari

Gălăţenii, ciuruiţi de ţânţari

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
4 comentarii

„Ne-au ciuruit ţânţarii, nu se mai poate! Chiar nu se poate! Primăria nu face dezinsecţie?! Vegetaţia crescută e un paradis pentru ţânţari”, ne-au reclamat mai mulţi gălăţeni, în cursul zilei de ieri. Şi pe reţelele de socializare, gălăţenii se plâng de ineficienţa dezinsecţiei pe care municipalitatea o anunţă periodic.
La solicitarea noastră, Biroul de Presă al administraţiei locale ne-a comunicat că în prezent se desfăşoară cea de-a treia etapă a dezinsecţiei la nivelul municipiului Galaţi. O a patra etapă, dezinsecţie din elicopter, este programată la finele lunii iulie, începutul lunii august, fireşte, dacă vremea va permite, a precizat Primăria.

Citit 1991 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iulie 2020 13:10

4 comentarii

 • postat de ? Luni, 27 Iulie 2020 08:50 213.233.108.*** Link la comentariu
  0
  3

  Nu e vina primăriei Galați ci asta e o vină colectivă cred, a factorilor decidenți de la nivel național, fiindcă problema asta este și în alte orașe, simțind pe propria piele, te mănâncă țânțarii și în alte orașe pur și simplu. În Tulcea e groază, la București la fel... Cred că problema este și la firmele care fac dezinsecția, fiindcă eu cred că soluțiile sunt ineficiente, probabil dându-se, stropindu-se cu apă de ploaie, dar banii îi încasează pentru stropitul doar în acte scris cu mai știu eu ce soluții...

  Raportează
 • postat de Zola Sâmbătă, 25 Iulie 2020 22:52 5.13.158.*** Link la comentariu
  1
  10

  Azi e 25 iulie dar pe Faleza inferioara dupa ora 18.00 cand se mai racoreste, nu te poti plimba din cauza tantarilor! La fel si in Gradina Publica! Sunt tantari multi si flamanzi si se vede clar ca dezinsectia facuta a fost total ineficienta si in bataie de joc la adresa contribuabililor! Este prima oara cand se intampla asa ceva. Cine conduce aceasta actiune din Primarie, ar trebui sa plece imediat! Nu este posibil sa iesi la plimbare cu copiii si sa fie ciuruiti de tantarii prezenti in numar mai mare decat niciodata! Situatia, va spun ca s-a inregistrat pe parcursul intregii saptamani. Tu, Pucheanule, esti degeaba la primarie. Tu si sefii platiti cu bani grei din bugetul public, voi nu verificati aceste servicii!? De ce platiti, daca dezinsectia nu isi atinge scopul!? Inseamna ca ceva e putred! Chiar nu intelegeti nimic!?

  Raportează
 • postat de CD Vineri, 24 Iulie 2020 14:32 78.96.81.*** Link la comentariu
  1
  17

  desinsectia e buna pe toate caile numai sa fie si in cartiere nu numai in parcuri si pe faleza. Suntem inconjurati de ape, si asta atrage miliarde de tantari. Seara nu poti sta ca te ciuruiesc tantarii

  Raportează
 • postat de lili Vineri, 24 Iulie 2020 13:34 89.137.138.*** Link la comentariu
  4
  17

  Buna ziua! pai exact asta din elicopter este cea mai importanta, nu cele pe bucatele.... asta e de-a dreptul bataie de joc pe banii contribuabililor, ca de obicei.....fara cuvinte.....multumesc!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.