Evaluaţi acest articol
(18 voturi)
3 comentarii

Gălățenii care locuiesc sau au locurile de muncă în centrul orașului trebuie să se pregătească din nou de o nouă zi fierbinte de iulie, fără apă la robinete. Furnizarea apei potabile va fi sistată marți, 28 iulie, în intervalul 8,00 - 22.00, în zona străzii Domnească, fiind afectați nu doar consumatori casnici, dar și zeci de instituții publice și agenți economici.

Motivul pentru care robinetele vor rămâne uscate timp de 14 ore îl constituie punerea în funcțiune a noii conducte de pe strada Domnească, pe tronsonul cuprins între străzile Universității și Eroilor. În consecință, lista consumatorilor afectați cuprinde:            
- Blocurile: Modern, Select, P, 5U1, 5U2 – Centru - Domnească; Cristal – str. Al.I. Cuza, TC, A, B, C, D, E, C1 – Parfumul Teilor, Miorița – str. Domnească și agenții economici aferenți acestora;
- Abonații casnici, agenții economici și instituțiile din str. Domnească, de pe tronsonul: str. Mr. I. Fotea – str. Gării; str. Universității, str. Eroilor tronson: str. Domnească – str. Nicolae Bălcescu, str. Aleea Trandafirilor;
- Instituția Prefectului Județului Galați, Consiliul Județean Galați, Primăria Municipiului Galați, Teatrul Dramatic, Muzeul de Istorie, Universitatea ”Dunărea de Jos” Galați, Centrul Cultural ”Dunărea de Jos”, Grădinița ”Parfumul Teilor”, Viața Liberă, Restaurant Olimpic, Restaurant Corso, CAR Pensionari, Regionala CFR Galați, PT Avântul. Consumatorii care vor fi privați de acest serviciu sunt sfătuiți să îşi facă din timp provizii de apă pentru uzul menajer. În sprijinul lor va veni și SC Apă-Canal, care va amplasa, în parcarea Teatrului Dramatic, o cisternă cu apă. Cereri suplimentare pentru cisterne pot fi făcute la dispeceratul Apă-Canal, la numerele de telefon 0236/463.294 și 0236/473.380 int.133.

Citit 7105 ori Ultima modificare Duminică, 02 August 2020 12:19

3 comentarii

 • postat de Tirpitz Luni, 27 Iulie 2020 20:16 82.79.232.*** Link la comentariu
  1
  1

  Alooo, tov. "Adio! si n-am cuvinte!"cum sa tragi apa daca nu este? Bag sama ca esti "preten" cu cei care o distribuie, d-aia totul functioneaza prost, intelegi ce zic? Stii cum era inainte sloganul "Proletari din toate tarile, uniti-va!" acum ar putea suna altfel, "coruptilor de peste tot, uniti-va!" Daca crezi ca s-a facut ceva bun in 1/2 de secol, zi-ne si noua, astia mai purii decat alde mata. Daca te doare, tipa bre, ca intri in carantina acusica!!

  Raportează
 • postat de Adio! si n-am cuvinte! Luni, 27 Iulie 2020 14:45 78.96.81.*** Link la comentariu
  12
  3

  Mai, Tirpitz, ma, dar si vedi treaba,bre, ci ai fost cantaret di bal pi timpu lu ceasca, acu creca mari pensionar valoros di activisti, galagie la sahisti prin tiglina, comentator di popi, numa di rau bre!

  Cand o si dispara tagma aiasta di papagali, si ramaie strada curata, si piste tot si tragim apa, bre!?

  Da, daci ai urmasi, valeu!, ni ascundim in catacombi, bre, ci aistia is mai prosti ca ceilanti, fuduli,asazati pi posturi pi la primarii, asa ca la noi, di o dus tot in rachi plini cu gunoaie.

  Di aceia, bre, vad ci unii mai acatarelea, li frici si ma traiasca, si si duc des la Etirnitatea, si roaga si li faci chemari digraba, ca gata nu mai pot si tot vada ci scri tu pi la jurnalu ista, di iti dardie placa in gura!

  Bre, di parci iesti pretin cu durbaci, ci pensia mea!

  Raportează
 • postat de Tirpitz Luni, 27 Iulie 2020 09:59 82.79.232.*** Link la comentariu
  2
  26

  De un sfert de secol, apa se intrerupe absolut in fiecare vara, ca-i calda, ca-i rece, ca e si una si alta, in fiecare vara din an se lucreaza la conducte. Ce fel de conducte sunt acelea cand le "lucrezi" anual, pe perioada de canicula? Ce batjocura, aceeasi marie cu alta palarie la apa-canal, si la fosta apa-term. Daca nu ar fi fost politizate aceste companii, crestea nr. somerilor inzecit dar astazi, ca odinioara "Partidul e-n toate, e-n cele ce sunt si-n cele ce maine vor rade la soare!"

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.