Sărbătoare la maternitatea „Buna Vestire”

Sărbătoare la maternitatea „Buna Vestire”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu ocazia praznicului „Bunei Vestiri”, maternitatea gălăţeană care îşi desfăşoară activitatea sub acest patronat spiritual a fost în sărbătoare.

Joi, începând cu ora 11.30, în incinta spitalul a avut loc o slujbă religioasă, oficiată de părintele Constantin Oprea şi încheiată cu un frumos cuvânt de învăţătură al preotului.

La ceremonie şi predică a asistat o parte a personalului medical din spital, printre care şi directorul medical al „Bunei Vestiri”, dr. Liliana Docan, şi purtătorul de cuvânt al instituţiei, asistentul Constanţa Apostol. La slujbă au venit, de asemenea, paciente ale spitalului.

Chiar dacă maternitatea trece în aceste zile printr-o perioadă de expunere mediatică nedorită de echipa medicală, praznicul nu a fost trecut cu vederea, aşa cum e şi firesc, de altfel. Mai ales că aici este un loc în care, potrivit purtătorului de cuvânt, „viaţa capătă din nou scânteie, odată cu fiecare naştere”.

La finalul festivităţii, Constanţa Apostol a ţinut să le mulţumească preoţilor şi tuturor celor care au contribuit la cadourile oferite pacientelor care şi-au petrecut ultimele zile internate în spital.

Fără să zăbovească prea mult, personalul medical de la „Buna Vestire”  s-a bucurat de o sărbătoarea binemeritată a unuia dintre cele mai vechi spitale din oraş, ale cărui porţi sunt deschise pentru paciente de peste 100 de ani.

Citit 2269 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.