Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

La data de 7 septembrie, în jurul orei 19,25, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Plopeni au fost sesizați de o femeie din comuna Dumbrăvești cu privire la faptul că, fiica sa, Ionescu Alice Ștefania ar fi plecat în mod voluntar în luna iulie la un prieten în municipiul Galați și din data de 4 septembrie nu a mai luat legatura cu aceasta și nici nu a revenit la domiciliu.

Aceasta, ulterior fiind găsită în municipiul Galați. Nu a fost victima vreunei infracțiuni pe timpul plecării voluntare de la domiciliu.

"Se revocă urmărirea tinerei de 24 de ani. Aceasta a fost găsită în municipiul Galaţi. Nu a fost victima vreunei infracţiuni pe timpul plecării voluntare de la domiciliu" este mesajul transmis de IJP Prahova.

Citit 6934 ori Ultima modificare Vineri, 11 Septembrie 2020 13:23

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro