Muzică la maxim, în Micro 21

Muzică la maxim, în Micro 21
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Noapte de coşmar pentru locatarii mai multor blocuri din Micro 21, care la ore imposibile au avut de îndurat consecinţele chefului de distracţie al mai multor tineri certaţi cu bunul simţ. Oamenii au fost nevoiţi să apeleze la forţele de ordine, pentru că dintr-o maşină staţionată între blocuri răsuna muzica atât de tare încât nu puteau dormi. Se întâmpla puţin după miezul nopţii de marţi spre miercuri, fapt constatat şi de o patrulă de jandarmi aflată în misune în zona cu pricina.

"Echipajul de jandarmerie a observat un grup de tineri care se afla în zona reclamată, iar în momentul în care li s-a adus la cunoștință faptul că cetățenii s-au plâns de muzica ascultată la maxim de către ei, aceștia au negat și le-au spus jandarmilor că nu au mașinile modificate la sistemul audio. Jandarmii i-au îndepărtat pe tineri din zonă și le-au pus în vedere că, în cazul în care vor fi alte sesizări cu privire la comportamentul lor, vor fi sancționați", exlică lt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Întâlnirea cu jandarmii nu i-a potolit însă pe petrecăreţi, după plecarea echipajului aceştia continuând asurzitoarea distracţie. Zece minute mai târziu, jandarmii au revenit şi au depistat sursa: "Jandarmii au văzut că unul dintre autoturisme s-a pus în mișcare, cu muzica dată la maxim. Conducătorul auto a fost oprit și sancționat cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Pentru a-și arăta buna intenție, conducătorul autoturismului și-a deconectat amplificatorul și tunul de bass și a spus că pe viitor nu va mai asculta muzică la o așa intensitate", completează reprezentantul Jandarmeriei.

Citit 7487 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Septembrie 2020 20:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.