Organizare perfectă, participanţi cu speranţe

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Proba scrisă la olimpiada pe meserii în industria alimentară, turism şi comerţ, desfăşurată ieri la Colegiul Elena Doamna din Galaţi, s-a desfăşurat fără niciun fel de incidente, mai mult, participanţii declarându-se încântaţi de organizare.

După probă, unii elevi au ieşit zâmbind, alţii mai încruntaţi şi cu toţii au mers să vadă baremul de corectare.

„Noi am avut ceva probleme, în sensul că unele dintre subiecte nu le-am făcut la şcoală. Nu ştiu dacă nu erau în programă, sau noi nu le-am făcut”, ne-a declarat o adolescentă din Mureş, care era destul de pesimistă în ce priveşte rezultatul.

Alţi concurenţi, însă, au spus că au parcurs materia care s-a cerut la concurs, însă au întâmpinat altfel de dificultăţi.

„Ne-am uitat acum pe barem şi nu ştiam că trebuia să punctăm anumite elemente. Sigur, am făcut peste 90 la sută din ceea ce scria în barem, aşa că sper să fie bine”, ne-a spus un elev din Bacău, ceva mai optimist în ce priveşte rezultatul.

În ce priveşte organizarea, toţi concurenţii au declarat că au fost mai mult decât mulţumiţi.

„Toată lumea a fost încântată. Mai ales de mâncarea de la cantina noastră. E şi normal să fie aşa, dat fiind specificul liceului nostru”.

„Mulţi ne-au spus că nu mai vor să plece”, a menţionat directorul adjunct al Colegiului Elena Doamna, Adrian Silivestru.

Citit 596 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.