Două persoane au murit în această dimineață după ce le-a luat foc apartamentul (VIDEO)
Foto: ISU Galați

Două persoane au murit în această dimineață după ce le-a luat foc apartamentul (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Un incendiu violent a izbucnit duminică dimineață, la primele ore, într-un bloc din Micro 39 A. Un apartament a fost surprins de flăcări violente, pompieri fiind alertați de vecinii înecați de fumul dens care s-a răspândit în întreaga scară a imobilului de pe strada Dr. Mihai Petrini. Două autospeciale de stins incendii, una de descarcerare și o ambulanță SMURD au fost trimise la fața locului, pentru a stinge vâlvătaia și a salva eventualele victime. Cele constatate la fața locului au depășit cu mult așteptările. 25 de persoane, aflate în bloc la acel moment au fost evacuate, trei dintre ele manifestând semne ale intoxicației cu fum. Printre persoanele scoase de salvatori din bloc a fost și o femeie în vârstă de 60 de ani, proprietara apartamentului în care a izbucnit incendiul. Femeia, aflată în stare gravă, în stop cardio-respirator, a fost resuscitată minute bune de medicii de la SMURD, care au fost nevoiți în cele din urmă să declare decesul. În timp ce medicii se străduiau să o salveze viața femeii, pompierii au mai găsit o victimă în apartamentul distrus de flăcări. O persoană murise carbonizată în casă, înainte să apuce să se salveze sau ca militarii să ajungă la ea. S-a stabilit că era vorba despre un bărbat în vârstă de 48 de ani, concubinul femeii. Pompierii au stabilit, în urma primelor verificări, drept cauză a tragediei, focul deschis, respectiv o lumânare lăsată aprinsă, de la care ar fi luat foc alte materiale combustibile aflate în imediata apropiere.

Citit 13625 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Noiembrie 2020 08:41

5 comentarii

 • postat de Tăranii... tot ţărani!
  Luni, 16 Noiembrie 2020 14:01
  81.12.149.***
  Cei care nu mai au nevoie de Asoc de Proprietari sunt rugati sa plece la ţară, în locuri izolate!
  Voi nu sunteţi obişnuiţi să trăiţi într-o clădire cu reguli stricte şi să vă implicaţi în gestionarea bunurilor în comun.
  E adevărat că şi legislaţia privind Asoc. de Propr. trebuie îmbunătăţită, dar în sens restrictiv, cu putere mai mare de decizie, dar şi cu sprijin de la Autorităţile publice locale (care sunt total incompetente şi depăşite de situaţii)!
  5
  3
  Raportează
 • postat de Cornel
  Luni, 16 Noiembrie 2020 12:51
  88.115.212.***
  Interesant, focul a fost atat de intens incat a carbonizat o persona, dar s-au gasit urme care sa duca la concluzia ca o "lumânare lăsată aprinsă" a cauzat dezastrul.
  1
  3
  Raportează
 • postat de Ajunge cat furati
  Luni, 16 Noiembrie 2020 00:22
  89.137.230.***
  Cei care platesc facturi separat nu ar mai trebui sa aiba treaba cu asociatia pentru ca platim degeaba si nu avem niciun motiv sa platim salariu unora pt ca nu primim nimic de banii aia. Trebuie elaborata o lege si fiecare care s-a separat din acel loc sa nu mai aiba treaba cu asociatia si sa se gospodareasca singuri.
  18
  15
  Raportează
 • postat de ERZSEBET APOSTOL
  Duminică, 15 Noiembrie 2020 20:57
  5.13.196.***
  Chiar nu este nevoie de administrator si nici asociatie de locatar.Gazele,apa,lumina imi vine factura pe numele meu ,sunt separat de comun,femeia de serviciul vine odata pe saptamana,platesc 40 de lei de pomana.Eu nu am nevoie de ei.
  20
  17
  Raportează
 • postat de Tirpitz
  Duminică, 15 Noiembrie 2020 12:07
  86.127.194.***
  Asociatiile de proprietari sa se implice afisand la aviziere "Nu aprindeti lumanari in casa, doar candele cu capac in locuri sigure!". E atat de simplu sa scrii un biet anunt care poate salva vieti, dar nu-i duce capul, de aceea trebuie desfiintate aceste asociatii care semneaza contracte, ca doar nu le negociaza, incaseaza banii pt intretinere de la cei care platesc cash si in rest, sunt platiti degeaba avand in vedere ca nici nu sunt in stare sa cumpere un soft si sa poata vedea lumea ce plateste atunci cand cere careva explicatii. Nici nu stiu de ce dracu mai functioneaza asoc. de proprietari in care niste batrani sau niste incompetenti sunt platiti degeaba.
  22
  36
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.