Alte peste 500 de bilete de tratament

Alte peste 500 de bilete de tratament
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Casa Judeţeană de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale (CJPAS) Galaţi a primit alte 527 de bilete de tratament. Dintre acestea, 141 au rămas nedistribuite.

Cei care doresc să plece pot depune o cerere sediul CJPAS până pe 16 aprilie, cel mai târziu, data plecării fiind 17 aprilie. Mai sunt disponibile 105 bilete la Lacu Sărat, 6 la Amara, 2 la Sărata Monteoru şi unul la Pucioasa. 

Distribuţia, pe afecţiuni şi staţiuni

intre totalul de 527 de bilete, 251 le-au fost destinate gălăţenilor care au nevoie de tratament pentru afecţiuni reumatismale şi care vor petrece un sejur la: Felix, Sărata Monteoru, Pucioasa, Lacu Sărat, Herculane, Bălţăteşti şi Nicolina.

Persoanele cu afecţiuni cardio-vasculare au avut la dispoziţie 74 de bilete pentru staţiunile: Covasna, Vatra Dornei, Tuşnad şi Buziaş. În vederea ameliorării efectelor bolilor digestive au fost rezervate 28 de locuri pentru gălăţeni, la Olăneşti şi Sângiorz Băi.

Bolnavii care suferă de afecţiuni digestiv-reumatismal-respiratorii pot beneficia de tratament prin intermediul unuia dintre cele 28 de bilete la Slănic Moldova.

Pentru bolile reumatismal digestive au fost alocate 26 de bilete (la Căciulata şi Călimăneşti), pentru cele reumatismal-ginecologic-respiratorii au venit 7 bilete, toate la Sovata, iar pentru afecţiunile reumatismal ginecologice le-au fost repartizate gălăţenilor 44 de bilete, la Mangalia, Techirghiol, Amara şi Eforie Nord.     

Important este, de asemenea, că „biletele de tratament nedistribuite pentru seriile anunţate nu pot fi valorificate după data începerii seriei de tratament şi se restituie Casei Naţionale de Pensii şi alte Drepturi de Asigurări Sociale ca nevalorificate”, se arată în comunicatul remis redacţiei de CJPAS.

Citit 860 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.