„Dreptul” îşi promovează oferta educaţională

„Dreptul” îşi promovează oferta educaţională
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi a început deja pregătirile pentru admiterea din această vară.

Timp de câteva săptămâni, echipe ale facultăţii au făcut vizite în câteva licee din Galaţi, Vrancea, Brăila, Buzău şi Tulcea pentru a prezenta oferta educaţională de anul acesta.

La sfârşitul săptămânii trecute, Caravana de la Drept s-a oprit la Colegiul Naţional „Costache Negri”, acolo unde elevii de clasa a XII-a şi nu numai au umplut amfiteatrul pentru a afla de la decanul facultăţii felul în care se va desfăşura concursul de admitere, criteriile, precum şi alte amănunte legate de această specializare de la Galaţi.

„Aveţi foarte multe avantaje dacă vă înscrieţi la admitere la noi. În primul rând aveţi la dispoziţie locuri fără taxă şi chiar dacă nu le veţi ocupa din primul an, puteţi scăpa de taxă în anul al doilea, dacă rezultatele dumneavoastră vor fi bune”.

„Apoi, avem un sistem de burse de studiu, de merit şi de excelenţă pe care ar trebui să le aveţi în vedere. În plus, toate specializările noastre sunt acreditate şi recunoscute peste hotare”.

„Dacă terminaţi la noi puteţi oricând să mergeţi să vă continuaţi studiile în străinătate, la orice universitate”, a sintetizat decanul Oprea Răducan avantajele de care beneficiază studenţii care aleg Facultatea de Ştiinţe Juridice.

Decanul a mai anunţat că, în curând va fi organizată o zi a porţilor deschise la facultate, în care toţi elevii de liceu pot veni să vadă dotările, sălile de curs şi să stea de vorbă cu profesorii care predau aici.

„Încercăm să venim în sprijinul elevilor pentru ca ei să cunoască foarte bine ce opţiuni au. De aceea am organizat aceste caravane, în care am observat un deosebit interes al tinerilor pentru facultatea noastră”, a mai spus decanul Oprea Răducan.

Comentariu foto: Elevii de la „Pedagogic” au umplut amfiteatrul în căutare de informaţii despre Facultatea de Ştiinţe Juridice

Citit 1300 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.