Şi-a rupt piciorul într-o canalizare fără capac

Şi-a rupt piciorul într-o canalizare fără capac
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

O gălăţeancă trece prin chinuri groaznice după ce a suferit un accident stupid, în timp ce mergea pe o străduţă lăturalnică din oraş. Laura Tofan s-a ales cu un picior rupt şi a ajuns în spital după ce marţi după-amiază, în jurul orelor 18,00 a picat în capcana din asfalt pe care, culmea, o ştia, şi pe care de fiecare dată o ocolea, îngrozită de gândul că cineva ar putea cădea, într-o zi, în ea. "Canalizarea este în zona unor garaje aferente blocurilor din spatele şcolii de la intersecţia străzilor Serei şi Română. Zona nu este luminată, aşa că pe întuneric nu vezi gaura aia neacoperită de multă vreme. Mă duceam spre casă când am călcat, din greşeală, în groapă, rupându-mi piciorul. Norocul meu că în zonă erau un bărbat şi o femeie, care m-au ajutat să ies. Am ajuns cu salvarea la spital" ne-a relatat femeia. Laura Tofan a fost diagnosticată la camera de gardă a Spitalului de Urgenţă cu fractură de tibie şi urmează să fie operată, urmând ca o lungă perioadă de timp să fie imobilizată şi să nu îşi poată folosi în mod firesc membrul afectat. În ciuda suferinţei cumplite prin care trece, a găsit puterea să-şi facă cunoscută experienţa, cu speranţa că totuşi cei care ar trebui să aibă evidenţa canalizărilor din oraş să ia măsuri, chiar dacă groapa cu pricina este într-un loc mai puţin vizibil şi, probabil, mai puţin circulat.

Citit 3834 ori Ultima modificare Vineri, 15 Ianuarie 2021 00:07

5 comentarii

 • postat de Galatean
  Vineri, 15 Ianuarie 2021 15:25
  95.76.16.***
  Intrebare: cine il protejeaza pe actualul director de la apa canal?!

  Galatenii trebuie sa protesteze privitor la pretul foarte mare pe metrul cub de apa si canalizare, bani care nu sunt folositi in dezvoltarea si intretinerea corespunzatoare a infrastructurii si echipamentelor de apa si canalizare in mod corespunzutator!

  Cine ii da voie unui asemenea individ obraznic sa se comporte ca fiind patronul si nu directorul unei societati ce apartine orasului, cetatenilor?!!

  Mi se pare ca avand un primar care pune botul ca una din societati tinand de primarie si-a vopsit constructiile frumos, lefaindu-se pe banii galatenilor, considera aceasta o normalitate, de fapt un afront adus cetatenilor!
  0
  3
  Raportează
 • postat de George
  Joi, 14 Ianuarie 2021 17:11
  89.136.76.***
  De ce APA CANAL NU E FACUTA RESPONSABILA pentru neglijenta? De ce hotul care a furat capacul nu e prins si arestat pentru furt si vatamare corporala din culpa?
  0
  7
  Raportează
 • postat de canal
  Joi, 14 Ianuarie 2021 15:11
  78.96.59.***
  Apa-Canal se pricepe doar la majorat tarifele. La cat a plouat in ultima prerioada ar trebui sa platim mai putin. Sa nu uitam ca majoritatea canalizarilor pentru scurgerea apei de ploaie din oras sunt infundate. Nu am mai vazut de ani de zile muncitori care sa lucreze la curatarea acestora. Despre completarea cu capace acolo unde e necesar, nici nu mai vorbesc. Bani sa le iasa ca in rest nu-i doare nici in basca.
  2
  14
  Raportează
 • postat de Frâna de mână trasă
  Joi, 14 Ianuarie 2021 14:48
  86.124.206.***
  Tudor, la cum sunt românii, n-ar crește decat șpagile daca se măresc pedepsele si amenzile. Ideea e bună dar Romanica nu e pregătită. Tăiat direct din salariul ăluia responsabil, nu amendată societatea, primaria (care e de stat, deci, tot noi plătim amenda aia).
  2
  5
  Raportează
 • postat de Tudor
  Joi, 14 Ianuarie 2021 08:26
  89.136.0.***
  Chiar nu exista in Galati o asociatie care sa protejeze cetatenii de erorile si incompetenta administratiei publice? Un avocat tanar sau nu, dar care sa nu raspunda la invoielile propuse de aparare, poate dezvolta actiuni prin care sa solicite atat penal cat si civil, pedepse si despagubiri. Actiunile trebuie sa vizeze raspunderea solidara a societatii responsabile, a conducerii ei, a primarului si consilierilor locali, iar avocatul sa primeasca banii la finalizarea procesului si obtinerea unor despagubiri uriase, avand in vedere ca si magistratii pot sa cada in astfel de capcane. Concomitent sa raspunda si hotii de capace, respectiv administratorii firmelor ce primesc capacele la fier vechi (O pedeapsa de 10 ani inchisoare, fara drept de eliberare conditionata si despagubiri financiare de 5-10 milioane ron, poate transforma Romania intr-o zona mai sigura si atrage competenta in administratie.
  5
  21
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.