Sancțiuni aplicate pe raza judeţului Galaţi

Sancțiuni aplicate pe raza judeţului Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În ultimele 24 de ore, au fost aplicate 203 sancțiuni contravenționale în timpul acțiunilor pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu Sars-Cov-2.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, alături de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali, au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, de pe raza județului Galați, dar și în mijloacele de transport în comun. În cadrul activităților desfășurate, au fost verificate, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, peste 1.860 de persoane, 94 de societăți comerciale, 184 de locații (restaurante/terase, parcuri/locuri de joacă etc), precum și 214 mijloace de transport persoane.

În total, au fost aplicate 203 sancțiuni contravenționale, în valoare de 27.500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei cu COVID-19.

Citit 988 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Martie 2021 00:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.