Bărbat ucis de o scară de beton
Foto: ISU Galați

Bărbat ucis de o scară de beton
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un localnic din Costache Negri a sfârșit într-un mod groaznic după ce a suferit un accident la o casă aflată în construcție. Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a fost strivit de o  scară de beton al imobilului, care s-a prăbușit peste el în momentul în care încerca să decofreze lucrarea executată în exteriorul clădirii. Nu a putut fi scos de martori, care au apelat la profesioniști. Oamenii au sunat la 112, mai mult echipaje de pompieri și ambulanță intervenind la fața locului.

”Au intervenit de urgență pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Pechea, două echipaje ale Serviciului de Ambulanță cu medic și autospeciala pentru descarcerare grea din cadrul Detașamentului de pompieri Galați. Pompierii  din cadrul Gărzii de Intervenție Pechea au improvizat o pârghie din dispozitivul de remorcare al autospecialei de intervenție pentru îndepărtarea elementelor de construcție prăbușite pentru a putea extrage victima”, a explicat lt. col Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Din nefericire, bărbatul a suferit răni foarte grave, medicii constatând, în ciuda eforturilor, că leziunile erau incompatibile cu viața și au declarat decesul. Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc tragedia.

Citit 3749 ori Ultima modificare Vineri, 19 Martie 2021 00:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.