Sancțiuni în starea de alertă

Sancțiuni în starea de alertă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În ultimele 24 de ore, au fost aplicate 132 de sancțiuni contravenționale în timpul acțiunilor pentru verificarea respectării  măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu Sars-Cov-2.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, alături de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, de pe raza județului Galați, dar și în mijloacele de transport în comun. În cadrul activităților desfășurate, au fost verificate, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, peste 2.035 de persoane, 83 de societăți comerciale, 183 de locații (restaurante/terase, parcuri/locuri de joacă etc), precum și 194 de mijloace de transport persoane.

În cadrul acţiunilor, au fost aplicate în total 132 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 17.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei cu COVID-19.

Citit 1287 ori Ultima modificare Vineri, 26 Martie 2021 00:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.