Bibliotecarii au donat sânge şi plasmă

Bibliotecarii au donat sânge şi plasmă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Angajaţii Bibliotecii Județene „V.A. Urechia" au răspuns apelului lansat de Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Galați prin care atrage atenția asupra scăderii numărului de donatori și necesității de donare de sânge, mergând pe 2 aprilie să doneze sânge și plasmă (una dintre bibliotecare, care a trecut cu bine peste COVID, a ales să doneze plasmă pentru pacienții diagnosticați cu noul coronavirus, care se află în stare gravă). Campania de donare de sânge a Bibliotecii Județene "V.A. Urechia" va continua și săptămâna aceasta.

"Îi îndemnăm pe gălățeni să meargă în număr cât mai mare pentru a dona sânge! Mulți dintre semenii noștri au mare nevoie de ajutor, iar un astfel de gest poate face diferența între viață și moarte", se arată în comunicat.

Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" și Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Galați au încheiat, încă de anul trecut, un protocol pe perioadă nedeterminată, prin care și-au propus promovarea și implementarea unor activități și proiecte cu caracter de informare, comunicare și educare în vederea promovării donării de sânge și produse din sânge.

Citit 1071 ori Ultima modificare Marți, 06 Aprilie 2021 10:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.