Conflicte în familie, rezolvate de jandarmi

Conflicte în familie, rezolvate de jandarmi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Mai multe situații familiale care stăteau să degenereze au ajuns să fie aplanate de jandarmii solicitați prin intermediul apelului de urgență 112.

Unul dintre cei care au cerut ajutor a fost un tecucean, care s-a trezit jefuit de o rudă, chiar la locul de muncă. Omul a fost vizitat de un nepot, care i-ar fi cerut bani. Nu a vrut să îi dea, din motive de el știute, așa că i-a spus că nu are, însă nu a fost crezut. Băiatul l-a căutat în buzunare și i-a furat banii, fugind imediat, lucru sesizat de unchi, care a cerut în cele din urmă ajutorul jandarmilor. Militarii l-au identificat și prins rapid pe nepotul hoț, recuperând banii și ducându-l pe tânăr la poliție, pentru a fi cercetat pentru furt.

Un alt tecucean a fost luat pe sus de jandarmi după ce a dat buzna în gospodăria părinților fostei concubine, cu gânduri de împăcare forțată. Tânărul, în vârstă de 23 de ani, a sărit gardul și a început să o amenințe pe mama femeii, spunându-i că, dacă aceasta nu va vorbi cu el, va da foc casei. Speriată, femeia a sunat la 112, jandarmii potolindu-l pe concubinul neconsolat. "Un echipaj de Jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza municipiului Tecuci a fost direcționat la adresa indicată de apelantă. Tânărul scandalagiu a fost găsit de jandarmi la fața locului, iar conflictul a fost aplanat. Acesta a fost condus la sediul poliției, unde militarii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și violență în familie", a precizat lt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al IJJ Galați.

Citit 1575 ori Ultima modificare Vineri, 23 Aprilie 2021 18:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.