Azvârliţi în drum de locatarii indispuşi

Azvârliţi în drum de locatarii indispuşi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu fumau, nu luau droguri, nu beau şi nici nu se ţineau de scandaluri. Cu toate acestea, un sexagenar şi soţia lui i-au incomodat cu prezenţa pe locatarii unui bloc din Mazepa.

Oamenii au cerut evacuarea familiei Rotaru, care trăia până mai ieri într-o baracă din spatele clădirii ITM (la Pastilă). Cei doi soţi au fost azvârliţi în drum, intrarea în fosta lor locuinţă fiind sudată: nu cumva să le dea prin minte să se întoarcă.

Marinel Rotaru, de 60 de ani, spune că de şapte ani locuieşte pe străzi. A lucrat, dar acum sănătatea nu îi mai permite. Este curat îmbrăcat şi vorbeşte civilizat. „Trăim din pensia soţiei, de 300 de lei. Eu nu am pensie, că mai am cinci ani până fac vârsta”.

„ADP-ul va dărâma baraca”

„O asociaţie de locatari din Mazepa a cerut evacuarea familiei Rotaru”, explică un agent al Poliţiei Locale, prezent la faţa locului pentru menţinerea ordinii: „Marinel Rotaru, de 60 de ani, a refuzat să meargă la centrul pentru persoane fără adăpost. Nici nu a vrut ca lucrurile din casa improvizată să fie depozitate într-un spaţiu al Primăriei. Ultimul domiciliu al bărbatului este comuna Independenţa.

Omul a zis că îşi aşteaptă soţia şi vor vedea ei ce vor face. Ecosalul a igienizat locul şi a sudat intrarea în baracă, pentru ca cei doi sau alte persoane să nu încerce să locuiască în continuare aici. Administraţia Domeniului Public va veni să dărâme această baracă, imobilul ţinând de un şantier care a fost aici în trecut”.

Spor la sesizări!

Le dorim locuitorilor din Mazepa să meargă mai des prin oraş şi să facă reclamaţii. Că Galaţiul este sufocat de drogaţi ocupaţi cu gesturile obscene şi mimatul actului sexual, ziua în amiaza mare, în intersecţii, sub ochii copiilor.

Şi pentru că, evident, gălăţenii „de centru” au mai multă trecere decât cei din Micro 19 sau Ţiglina. Poate găsesc cei din Mazepa şi vagabonzi răi, nu doar cazuri sociale de care ar trebui să îi doară inima. Dacă ar avea.

Citit 923 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.