UPDATE. Femeia lovită de buldoexcavator la Mașniță a murit
Foto: GSDG

UPDATE. Femeia lovită de buldoexcavator la Mașniță a murit
Evaluaţi acest articol
(29 voturi)

UPDATE marți, 8 iunie 2021: Din păcate, femeia în vârstă de 87 de ani, lovită de boldoexcavatorul care executa lucrări la carosabilul străzii 1 Decembrie 1918, a decedat la spital, din cauza leziunilor extrem de grave. Victima s-a aflat în stare critică încă de sâmbătă, 5 iunie, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. În aceste condiții, ancheta va lua o altă turnură, cercetările care vizează incidentul de la Mașniță urmând a se derula sub aspectul unui dosar penal de ucidere din culpă.


Lucrările de reabilitare a străzii 1 Decembrie 1918 și mai ales condițiile în care se desfășoară traficul pentru pietoni și mașini din această parte a orașului au făcut o victimă sâmbătă, 5 iunie. O femeie în vârstă de 87 de ani, care traversa strada în zona intersecției de la Mașniță, nu a fost observată de mecanicul unui buldoexcavator care executa lucrări în zonă și a fost lovită cu spatele utilajului, în timpul unei manevre de mers înapoi.

Pensionara s-a ales cu multiple leziuni în urma impactului cu utilajul și asfaltul și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, pentru a stabili dacă responsabil de accident este muncitorul în vârstă de 51 de ani, aflat în timpul serviciului, bătrâna care traversa strada sau dacă a fost vorba de o culpă comună.

Foto, de Silviu Anton

Pe durata cercetărilor, traficul în zonă a fost grav afectat, pe strada 1 Decembrie 1918 formându-se o coloană de autobuze care nu și-au mai putut continua, temporar, traseul. 

Citit 17709 ori Ultima modificare Joi, 10 Iunie 2021 00:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.