Bărbatul dispărut sâmbătă a fost găsit mort

Bărbatul dispărut sâmbătă a fost găsit mort
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

UPDATE, vineri, 11 iunie 2021: Operațiunile de căutare ale unui gălățean dispărut de la domiciliu sâmbătă, 5 iunie 2021, au avut o finalitate nefericită. Ghiță Manole (60 ani) a fost găsit fără viață vineri dimineață, 11 iunie 2021, într-o râpă din spatele Talciocului, de către rude. Familia bărbatului l-a căutat timp de aproape o săptămână, cerând și sprijinul poliției. În ciuda verificărilor tuturor pistelor, nici oamenii legii nu au reușit să îl găsească. Vineri dimineață, o rudă l-a depistat în vegetația din râpa aflată la marginea orașului și a anunțat autoritățile. Polițiștii vor deschide o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care bărbatul și-a pierdut viața, dacă a murit din cauze naturale sau a fost victima unei acțiuni violente.


(Marți, 8 iunie 2021) L-ați văzut? Acest bărbat a dispărut de sâmbătă * Bărbatul din imagine se numește Ghiță Manole, are 60 de ani, este din Galați, și a plecat de acasă sâmbătă, 5 iunie, în jurul orei 9,00. A pornit de la blocul unde locuiește, situat în spatele Școlii Gimnaziale nr. 31 din Micro 38, într-o plimbare, așa cum obișnuia frecvent. Traseul pe care ar fi putut să îl urmeze ar fi fost pe la Talcioc, spre fostul izvor și spre gara Filești. Uneori mai ajungea și pe la Faleză, dar sâmbătă nu a mai revenit la domiciliu după circuitul obișnuit, astfel că, după ce l-a căutat în toate locurile știute, familia a anunțat poliția.

Ghiță Manole are 1,70 -1,75 metri înălțime, este brunet, cu chelie și mustață. Când a plecat de acasă, era îmbrăcat cu un tricou maro cu dungi și cu pantaloni negri, tip sport.

Familia susține că suferă de tensiune și că avea uneori amețeli, dar că nu a manifestat niciodată pierderi de memorie și nici nu a mai plecat de acasă. Cine l-a văzut sau poate să dea vreo relație despre locul unde s-ar putea afla, este rugat să anunțe familia la numărul de telefon 0743651015 sau să sune la 112, ori la cea mai apropiată unitate de poliție.

Citit 8961 ori Ultima modificare Luni, 14 Iunie 2021 01:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.