Valea Orașului, lăsată fără curent
Foto: Marian Calestru

Valea Orașului, lăsată fără curent
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

O avarie produsă în rețeaua de medie tensiune aparținând companiei Distribuție Energie Electrică România (DEER) – Sucursala Galați a lăsat fără curent electric, vineri, 18 iunie 2021, timp de peste două ore, mai multe străzi din municipiu și consumatorii aferenți, cei mai mulți fiind din Valea Orașului.

„Incidentul a fost înregistrat în Punctul de Alimentare 2 Mihai Bravu la ora 9,57, iar la ora 12,39, în urma executării manevrelor de localizare a defectelor, echipele operative ale sucursalei din Galaţi au realimentat integral locurile de consum afectate. Au fost afectați consumatori din zona străzilor Ana Ipătescu, Portului, Dogăriei, Vadul Cărăbuș, Răsăritului, Al. Moruzzi, Farului, Tăuni, Daciei, Apollon, Dacului, Vasile Lupu, Elicei, Sindicatelor, Cantemir, Crișana, Ghecet, Măcin, Gloriei, Leului, Culturii, Spaniolă, Ghe. Triciu. Avaria a fost cauzată de condițiile meteo deosebite – cod portocaliu de vânt și ploi torențiale”, ne-au precizat reprezentanții Biroului de presă al DEER – Sucursala Galați.

Citit 2684 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Iunie 2021 07:29

2 comentarii

 • postat de carmen
  Sâmbătă, 19 Iunie 2021 13:52
  195.32.91.***
  pe valea orasului mereu sunt intreruperi noaptea ...se deschid televizoarele singure noaptea ....suna alarme aiurea cine are ..mi sa zis ca e foarte incarcata reteaua ....dar cine a autorizat incarcarea retelei electrice fara modificari nu tot electrica ----acum ,,ei ,,sunt victime, saracutii de electrica ,imi vine sa plang de mila lor
  0
  0
  Raportează
 • postat de SA
  Vineri, 18 Iunie 2021 23:48
  92.86.79.***
  Si strada Domneasca( Aleea Stiintei) a fost afectata de aceasta avarie pana in jurul orei 10:30. Profit de aceasta oportunitate pentru a repeta, poate cineva de la DEER- Suc. Galati ia aminte, ca zona Aleea Stiintei, Vultur, s.a. este permanent afectata de intreruperi ale curentului electric si asta se intampla nu numai in conditii meteo extreme. In aceasta luna, iunie, au fost pana acum 9( noua) intreruperi si nu suntem decat in data de 18. Aceasta statie PA 2- Mihai Bravu da rateuri chiar si atunci cand afara e cald si bine. De ce biroul de presa al DEER- Suc. Galati a tacut malc si nu a dat declaratii si pe data de 11 iunie cand, incepand cu ora 14:40 si pana la 23:50 au fost 6(sase) intreruperi? Domnilor/ Doamnelor de la DEER- Galati acestea nu sunt doar avarii in reteaua dvs. de tensiune ci si o mare avarie in sistemul dvs. de gestionare a situatiilor pentru care va platim.
  0
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.