Moştenitoarea lui Maricel Coman, găsită prin „Viaţa liberă”. Veronica a venit de la Arad

Moştenitoarea lui Maricel Coman, găsită prin „Viaţa liberă”. Veronica a venit de la Arad
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Eforturile "Vieţii libere" de a o identifica pe moştenitoarea gălăţeanului Maricel Coman, care s-a stins singur, fiind înmormântat de Primărie, nu au rămas fără ecou. O femeie care este, cel mai probabil, Veronica pe care noi şi vecinii domnului Coman o căutam a aflat despre caz din articolul iniţial publicat de noi şi ne-a contactat, adresându-se şi autorităţilor.

Din informaţiile pe care le avem în acest moment şi pentru confirmarea cărora se fac acum demersurile legale, Veronica este într-adevăr fiica gălăţeanului dispărut. Toate detaliile cunoscute se potrivesc perfect, ca într-un puzzle completat peste timp, cu piese aflate la mare distanţă. Spunem asta fiindcă doamna Veronica şi familia dumneaei locuiesc în celălalt capăt al ţării, la Arad.

Una dintre fiicele dumneaei a citit articolul "Vieţii libere" (*) în versiunea online şi a comentat cu mama ei cât de mult se potriveau detaliile oferite de noi cu cele ale propriei poveşti de viaţă. Din păcate, drumul copilei de atunci nu a fost foarte uşor, o eventuală întâlnire cu tatăl ei, atunci când acesta încă mai trăia, ar fi fost o binecuvântare şi i-ar fi schimbat, poate, în bine viaţa. Acum, averea moştenită ar fi un dar pentru copii, cărora ar putea astfel să le ofere ceva de la bunicul lor, dincolo de barierele mortalităţii.

Familia Veronicăi este emoţionată, lucru de înţeles, mai ales că nu se mai aştepta nimeni să afle ceva despre Maricel Coman, după atâţia ani. Venită la Galaţi împreună cu una dintre fiicele ei, pentru a depune declaraţie la Secţia 2 Poliţie, după cum i s-a solicitat, femeia s-a dus şi a vorbit cu vecinii, pentru a mai afla câte ceva despre cum era tatăl ei. Evident, vrea finalizarea legală a acestui caz, pentru că îşi doreşte ca lucrurile să fie făcute mai presus de orice bănuieli, cât mai corect. În acest moment, aşteaptă ca oamenii legii să primească răspunsul la o adresă pe care au făcut-o către Combinatul siderurgic, solicitând dovezile privind intervalul în care Maricel Coman, pe atunci angajat acolo, a plătit pensie alimentară şi către cine s-a făcut plata. Veronica este încrezătoare că dovezile îi vor susţine spusele, iar noi aşteptăm, împreună cu dumneaei, deznodământul şi vă vom ţine la curent.

Aşteptăm şi un răspuns oficial, din partea Primăriei, la sesizarea pe care am făcut-o şi care a fost înregistrată cu nr. 126326 din 17.06.2021, prioritare fiind, evident, în această perioadă, sesizările privind situaţia creată de inundaţii şi intervenţiile necesare.

(*) Poveste ca în filme, la Galaţi. O mică avere a unui gălățean, în așteptarea moștenitoarei

Citit 22663 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Iunie 2021 12:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.