Reabilitarea Văii Ţiglinei, proiect scos la licitaţie

Reabilitarea Văii Ţiglinei, proiect scos la licitaţie
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Pentru obiectivul „Reabilitare și refuncționalizare teren degradat Valea Țiglinei”, Primăria municipiului Galaţi tocmai a lansat o licitaţie pentru servicii de proiectare. Valoarea estimată a contractului este de 1.148.291 de lei fără TVA, ofertele sunt aşteptate până pe 16 august 2021, iar criteriul de atribuire este „cel mai bun raport calitate – preţ”. Termenul de realizare al contractului este de opt luni.

Este adevărat, în 2019, Primăria a organizat un concurs de idei şi soluţii urbanistice pentru reamenajarea şi refuncţionalizarea Văii Ţiglinei, premiind trei proiecte spectaculoase. „Ne dorim să creăm în Valea Ţiglinei un pol de atracţie nu doar pentru gălăţeni”, după cum mărturiseau câştigătorii marelui premiu.

De această dată, Primăria cere servicii de proiectare – elaborare documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţii, proiect tehnic de execuție și proiect pentru Autorizația de Construire. Proiectul va fi finanțat din bani europeni, prin Programul Operațional Asistență Tehnică (POAT) 2014-2020, Axa prioritară 1. O licitaţie similară se derulează, după cum v-am informat, şi pentru Faleza Dunării.

Citit 1645 ori Ultima modificare Joi, 01 Iulie 2021 22:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.