Biblioteca oferă sprijin pentru certificatele de vaccinare

Biblioteca oferă sprijin pentru certificatele de vaccinare
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Biblioteca Județeană „V.A. Urechia” oferă în continuare sprijin persoanelor interesate în rezolvarea unor probleme punctuale pe care le întâmpină în privința serviciilor accesibile online, precum realizarea și folosirea de conturi online pentru utilitățile publice (telefonie, electricitate, gaz, apă), crearea de conturi de e-mail și conturi pe platforme de socializare, instruire în folosirea propriilor dispozitive mobile, pentru folosirea platformei Vaccinare.ro (vaccinare anti-COVID) și a platformei Ghiseul.ro (taxe și impozite locale), alte situații legate de utilizarea calculatorului și accesarea internetului.

Se acordă asistență pentru eliberarea, de pe platformele dedicate, a certificatului digital de vaccinare, respectiv a adeverinței de vaccinare sau pentru accesarea şi tipărirea legislației disponibilă în platforma online.

Serviciile sunt oferite în condiții de siguranță, în conformitate cu situația actuală, în intervalele orare 9,00-13,00 şi 14,00-18,00, de luni până vineri, pentru asigurarea condițiilor de distanțare necesare fiind recomandată în prealabil o programare la numerele de telefon: 0236.411.037 int. 132 sau 0732.520.516.

Citit 519 ori Ultima modificare Vineri, 02 Iulie 2021 22:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.