Autobuz hibrid vandalizat

Autobuz hibrid vandalizat
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Abia intrate pe traseele de transport public local, nou-nouţele autobuze hibrid n-au scăpat de vandalizare. Astfel, tapiţeria unui scaun dintr-un autobuz Solaris, care circulă pe traseul 105, a fost tăiată ieri, 6 iulie 2021, după cum au descoperit angajaţii Transurb, la finalul unei curse. Imaginile ne-au fost puse la dispoziţie de compania publică de transport, cu mesajul amar: "Aceasta este răsplata unor călători faţă de noile autobuze hibrid Solaris!".

Din păcate, asemenea imagini revoltătoare nu sunt o noutate. S-a întâmplat şi în 2018, când, la doar patru luni de la sosirea în Galaţi, două dintre cele 14 troleibuze nou-nouţe marca Skoda au fost vandalizate de persoane certate cu bunul simţ si civilizaţia. Asemenea fapte, potrivit legii penale, constituie infracţiune.

Citit 1402 ori Ultima modificare Duminică, 11 Iulie 2021 19:15

1 comentariu

 • postat de Vox
  Vineri, 09 Iulie 2021 08:09
  77.111.247.***
  Nu sunt camere în autobuz? Se știe când s-a întâmplat, probabil și un interval orar, se pot verifica imaginile de pe camere.
  Apoi politia trebuie să-și facă treaba și sa identifice persoana. Vinovatul sau vinovații trebuie sa plătească, să-i usture. Amenzi mari sau muncă până la recuperarea prejudiciului, ca altfel ăștia nu se învață minte.
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.