Un gălățean s-a spânzurat în Grădina Botanică

Un gălățean s-a spânzurat în Grădina Botanică
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)

Macabrul gest a fost făcut de un bărbat în vârstă de 74 de ani, care locuia la un bloc din apropierea Grădinii Botanice, după închiderea programului cu publicul. Mai exact, vineri, 9 iulie, în jurul orelor 20,00, a sărit gardul obiectivului și și-a pus, fulgerător, în aplicare planul de a renunța la viață. Apucase să fie văzut de vecinii din bloc, dar oamenii nu au mai apucat să ajungă la el în timp util. Septuagenarul și-a făcut rapid un laț, pe care l-a atârnat de un copac de lângă gard. Până să ajungă oamenii să îi taie funia, bărbatul deja murise. A fost chemată salvarea, pentru constatarea oficială a decesului, și poliția.

"La fața locului, a fost găsit cadavrul unui bărbat în vârstă de 74 de ani, care nu prezenta urme de violență. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele în care s-a produs evenimentul", a explicat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi avut probleme de sănătate și s-ar fi aflat sub tratament.

Citit 22634 ori Ultima modificare Vineri, 16 Iulie 2021 02:24

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro