Primul festival antidrog

Primul festival antidrog
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zeci de elevi de gimnaziu şi liceu au avut ocazia, ieri dimineaţă, să îmbine utilul cu plăcutul şi să afle mai multe despre capcanele consumului de droguri, dar şi despre modul în care se pot feri de astfel de tentaţii.

Pe durata a circa două ore, elevii de gimnaziu şi de liceu prezenţi la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii au participat la concursuri de tot felul.

La final, fie că şi-au exprimat măiestria într-ale desenului şi picturii, fie că au cântat sau şi-au demonstrat talentul jucând în momente de teatru experimental, tinerii s-au ales cu diplome şi cu premii simbolice oferite de Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică şi CIADO.

Organizator a fost Asociaţia „Tinerii şi Viitorul” cu sprijinul Centrului Judeţean pentru Resurse şi Asistenţă Educaţională şi în colaborare cu Centrul de Prevenire şi Consiliere Antidrog, CIADO Galaţi şi Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică (DJSP).

La manifestare au fost prezenţi şi reprezentanţi ai Serviciului de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Galaţi şi ai Societăţii Studenţilor Medicinişti.

Citit 825 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.