O tânără mămică din Galaţi, dusă să nască de polițişti

O tânără mămică din Galaţi, dusă să nască de polițişti
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Intervenție neprogramată și, cu siguranță, mai puțin obișnuită a polițiștilor gălățeni, care în noaptea de luni spre marți au pus, într-un fel, umărul, la venirea pe lume a unei fetițe.

Un echipaj mixt, format din doi polițiști de la Secția 4 și un jandarm, aflați în patrulare în Micro 39, au întâlnit, în toiul nopții, puțin după ora 3,00, un tânăr agitat, cu un rucsac în spate. Cum era evident că bărbatul, pe nume George, era în căutarea unei soluții salvatoare pentru "ceva", oamenii legii l-au întrebat ce problemă are. Așa au aflat că omul se pregătea să devină tătic și că bebelușul nu mai așteptase să se facă dimineață, iar încercările părintelui de a găsi un taxi se soldaseră, până la acel moment, cu un eșec.

"Polițiștii au aflat că era în căutarea unui taxi, întrucât soția sa, care se afla acasă, era pe punctul de a naște. Colegii noștri nu au stat pe gânduri și i-au urcat pe cei doi în autospeciala poliției, demarând în viteză spre spital, unde viitoarea mămică a fost preluată, în siguranță, de personalul medical. Îi felicităm pe colegii noștri, Miruna, Alex și George pentru spiritul civic de care au dat dovadă", au transmis reprezentanții Biroului de Presă al IPJ Galați, în cursul zilei de marți, 5 octombrie.

Alina, tânăra mămică, a fost dusă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean și a fost preluată de personalul de la Maternitate, pentru a o aduce pe lume pe micuța pe care ea și soțul ei au decis deja că o vor boteza Evelyn.

Citit 5074 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Octombrie 2021 17:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.