Cu silicoanele pregătite pentru domni!

Cu silicoanele pregătite pentru domni!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Criză sau nu, bărbaţii gălăţeni au din ce în ce mai multă grijă de felul în care arată. O demonstrează statisticile: „În momentul de faţă, un pacient din 5 este bărbat, iar asta spune ceva”, ne-a declarat medicul Călin Doboş, chirurg estetician la Clinica Hyperion.

Iar acolo unde creşte cererea, trebui să sporească şi oferta. A nu se înţelege că până acum numărul intervenţiilor de gen de care puteaţi beneficia la Galaţi era unul scăzut.

„Pe primele locuri în topul celor mai solicitate proceduri la bărbaţi se situează lipoaspiraţiile, rinoplastiile, măririle de penis şi circumciziile, remodelarea urechilor şi administrarea injecţiilor cu toxină botulinică”, a precizat doctorul Doboş.

De curând, însă, clinica a primit şi solicitări ale unor gălăţeni care îşi doresc implanturi cu silicon în zona pectorală. Dacă la femei se poate, la bărbaţi de ce nu?

De fapt, în urmă cu puţin timp, Călin Doboş a şi efectuat cu succes o astfel de intervenţie, care i-a schimbat radical viaţa unui tânăr.

Cum a decurs primul implant?

„Din discuţiile pe care le-am avut cu cei care vând astfel de implanturi, se pare că eu sunt primul din ţară care a realizat o astfel de intervenţie”.

„Recunosc faptul că mai făcusem o singură dată aşa ceva, în Franţa, şi că m-am consultat cu mai mulţi colegi de-ai mei din străinătate înainte să operez. I-am spus asta şi pacientului, iar el a avut încredere”.

„De fapt, implantul pectoral a fost aplicat pentru a compensa un defect toracic. Era vorba despre lipsa completă a unui muşchi pectoral. Aşa se născuse pacientul. Se asociaseră şi nişte deformaţii uşoare la nivelul coastelor, iar asimetria între partea dreapta şi cea stângă a pieptului era foarte mare”.

„Fiind vorba despre un pacient fără probleme cu greutatea, defectul nu era acoperit de ţesut adipos şi se putea remarca chiar prin tricou. Aşa că pacientul nu ieşea la plajă şi nu-şi putea permite nici un fel de activitate de acest fel. E normal deci că şi-a dorit refacerea zonei respective”.

„I se propusese deja să facă o transpoziţie a unui muşchi, dar operaţia ar fi durat trei-patru ore şi existau riscuri. Iar funcţionalitate a muşchiului n-ar fi obţinut. În plus ar fi rămas cicatrice, iar recuperarea durează mult”.

„Când a venit la mine, pacientul ştia deja ce vrea, se informase de pe internet. Mi-a spus ce problemă are şi m-a întrebat dacă îl pot ajuta. Sigur că riscuri a prezentat şi aplicarea implantul, dar odată ce i le-am prezentat, a fost de acord să şi asume. Operaţia a durat doar o oră”, a declarat doctorul Doboş.

Muşchi sau silicon?

Din câte am înţeles, implanturi de acest fel se pot  face nu doar în cazul pacienţilor cu defecte genetice, ci şi în cazul domnilor mai comozi, care doresc să etaleze o musculatură de statuie grecească, fără să transpire în sala de forţă.

„În câteva ore, chirurgul estetician poate face o astfel de procedură după care urmează două-trei săptămâni de recuperare. Într-o lună eşti un alt om”, a precizat medicul.

Iar dacă optaţi şi pentru un set de implanturi abdominale care se aplică mai demult la noi în ţară, chiar că aveţi toate şansele să impresionaţi, mai ales că vine vara şi veţi ava suficiente ocazii să vă înfăţişaţi noul trup.

„Până la urmă, operaţia estetică este una în urma căreia toţi cei din jur să poată vedea diferenţa”, a apreciat specialistul. „Implanturile ne pot ţine o viaţă. Probleme apar însă în cazurile în care ţesuturile noastre nu rămân neschimbate chiar atât de mult”, conchide chirurgul estetician.

Dar dacă vreţi frumuseţe fără efort, aceasta e calea de urmat. Avantajul e şi că faţă de clinicile din străinătate care v-ar fi uşurat de vreo 8.000 - 10.000 de euro numai pentru implanturi şi aplicare, fără drum, controale ulterioare şi recuperare, la noi ieşiţi şi mult mai ieftin.

Citit 1043 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.