Ajutoare pentru sărmani, în parohia "Sfânta Cuvioasă Parascheva"

Ajutoare pentru sărmani, în parohia "Sfânta Cuvioasă Parascheva"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Premergător marii sărbători a hramului, parohia "Sfânta Cuvioasă Parascheva" din Galați a desfășurat, cu binecuvântarea Înalt Prea Sfinţitului Părinte Casian, în Arhiepiscopia Dunării de Jos, o nouă activitate filantropică pentru cei 100 de asistaţi din cadrul cantinei parohiale şi pentru 50 de persoane cu dizabilităţi din cadrul unui centru social din municipiul Galaţi.

Cei 150 de beneficiari nevoiaşi au primit din partea parohiei alimente neperisabile, îmbrăcăminte, încălţăminte, lenjerii pentru pat, prosoape şi produse de igienă în valoare de 10.500 de lei.

După ce au pregătit darurile, preotul paroh Ioan Gologan şi voluntari din cadrul acestei parohii s-au deplasat la sediul Centrului de îngrijire şi asistenţă pentru persoane adulte cu dizabilităţi din municipiul Galaţi şi la casele persoanelor asistate, pentru a le oferi darurile. Ajutorul din partea parohiei a fost primit cu mare bucurie şi constituie un real folos pentru cei sărmani.

Activităţile care se derulează prin cantina "Sf. Cuv. Parascheva" sunt asigurate de trei angajaţi ai parohiei, fondurile provenind din parohie și din donații. De la începutul perioadei de pandemie şi până astăzi, cantina a oferit hrană şi alte ajutoare în valoare de 225.000 de lei.

Citit 162 ori Ultima modificare Marți, 15 Februarie 2022 18:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.