Trotuar blocat şi pietoni puşi în pericol
Foto: Anca Melinte

Trotuar blocat şi pietoni puşi în pericol
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

"Mi se pare o bătaie de joc să blochezi trotuarul şi să pui pietonii în pericol pe stradă!", ne-a sesizat revoltată doamna Aneta Vasiliade, o cititoare a ziarului nostru. Gălăţeanca a apelat la cotidianul "Viaţa liberă", după ce a făcut două sesizări la Primăria municipiului Galaţi şi a primit doar răspunsuri stereotipe. Iar situaţia reclamată nu este una personală, ci cât se poate de generală.

Pe scurt, o bucată din trotuarul bulevardului Cloşca, în zona cunoscută pentru vânzarea accesoriilor auto, a fost blocată şi îngrădită. "Depăşirea zonei respective nu se poate face decât pe carosabil, dar pe banda a doua pentru că la marginea gardului sunt parcate maşini. Ca să poţi traversa pe trecerea de pietoni spre Kaufland, nu ai vizibilitate din stânga, pentru că sunt maşini parcate şi trotuarul blocat. Am făcut sesizare acum o lună la Primărie, am arătat aspectul şi am primit un răspuns stereotip. Am revenit după două săptămâni, acelaşi răspuns", ne-a relatat Aneta Vasiliade.

Realitatea de la faţa locului se poate vedea în imaginile pe care le-am surprins marţi după-amiază.

Aşteptăm o reacţie din partea Primăriei Galaţi şi mai ales o măsură pentru ca pietonii să nu îşi rişte viaţa, iar şoferii să nu aibă pe conştiinţă o victimă sau mai multe.

Citit 2567 ori Ultima modificare Vineri, 05 Noiembrie 2021 10:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.