Daruri pentru nevoiașii de la centrul social din Pechea

Daruri pentru nevoiașii de la centrul social din Pechea
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

O activitate misionară şi social-filantropică pentru persoanele fără de adăpost asistate în cadrul Centrului Medico-Social din localitatea Pechea, precum şi pentru personalul care se ocupă de îngrijirea acestor semeni nevoiaşi a fost desfășurată, pe 27 decembrie, în ziua de Sf. Ștefan, la inițiativa ÎPS Casian, arhiepiscopul Dunării de Jos.
”Activitatea de ajutorare de la această unitate medico-socială a fost precedată de oferirea de iconiţe, felicitări, calendare şi alte daruri copiilor şi credincioşilor prezenţi la Sfânta Liturghie în Biserica „Sf. M. Mc Pantelimon“ din curtea acestei instituţii de asistenţă socială. După ce darurile au fost pregătite de cei implicaţi în organizarea şi desfăşurarea activităţii, acestea au fost transportate şi dăruite reprezentanţilor instituţiei beneficiare din localitatea Pechea. Ajutoarele oferite au constat în materiale pentru curăţenie şi produse de igienă personală, în valoare de 5.000 lei. De asemenea, cei 85 de asistaţi, mulţi dintre ei cu probleme de sănătate şi cu deficienţe fizice, au primit cu acest prilej şi o masă caldă festivă”, se precizează într-un comunicat de presă al Arhiepiscopiei Dunării de Jos.
Activitatea desfășurată la centrul social din Pechea este o continuare a acţiunilor social-filantropice desfăşurate în această perioadă în Arhiepiscopia Dunării de Jos şi sunt exemplul de iubire milostivă faţă de semenii noştri care au nevoie de ajutor.

Citit 1571 ori Ultima modificare Joi, 30 Decembrie 2021 18:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.