Filmul de mulțumire al unei refugiate din Ucraina adăpostită la Galați, viral pe TikTok (VIDEO)

Filmul de mulțumire al unei refugiate din Ucraina adăpostită la Galați, viral pe TikTok (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Filmul de mulțumire făcut de o refugiată ucraineancă impresionată de ajutorul dat de gălățeni celor care fug de război a devenit viral pe rețeaua de socializare TikTok, fiind văzut de peste patru milioane de persoane, primind peste 425.000 de aprecieri și aproape 8.000 de comentarii.

Valeria arată condițiile din sala de sport unde a fost amenajat un spațiu pentru refugiați și le mulțumește românilor pentru felul în care a fost primită, arătând că au primit produse de îngrijire, gratuit, ba chiar și un mini-concert de 8 Martie, precum și mărțișoare. În spațiul respectiv a fost amenajat chiar și un colț special pentru copii, unde aceștia se pot destinde.

În ultimele 24 de ore, 1.393 de cetățeni ucraineni au intrat în țară prin cele două puncte de trecere a frontierei de pe teritoriul județului Galați, 665 pe la Giurgiulești și 728 pe la Oancea.

Menționăm că printre cei cazați la Galați se află și refugiați intrați în țară prin alte puncte de trecere a frontierei, cum ar fi cele de la Isaccea sau Siret.

AFLAȚI mai multe despre refugiații ucraineni, dând CLICK AICI

Media

Citit 5187 ori Ultima modificare Vineri, 18 Martie 2022 15:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.