Cum poți fi păcălit la benzinării

Cum poți fi păcălit la benzinării
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În cadrul unei campanii naționale de control la stațiile de distribuție de carburanți începute la 10 martie, reprezentanții Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Galați au desfășurat 8 acțiuni de control la stații de pe raza județului, incluzând magazinele care funcționează în incinta acestora.

„În urma abaterilor înregistrate, au fost aplicate 8 amenzi contravenționale, în valoare totală de 68.000 lei, și 3 avertismente. Acestora li se adaugă următoarele măsuri complementare: oprire definitivă de la comercializare și retragerea din circuitul consumului uman a produselor în valoare de 110 lei, 3 propuneri de încetare a practicii incorecte”, se afirmă într-o informare semnată de Carmen Mihaela Tudor, comisar-șef adjunct al CJPC Galați.

Printre cele mai frecvente nereguli constatate de comisarii gălățeni de la Protecția Consumatorilor, s-au numărat modificări de preț la stocuri deja existente, sendvișuri cu gramajul afișat mult mai mare decât cel real, comercializarea unor produse expirate.

Citit 3669 ori Ultima modificare Vineri, 18 Martie 2022 15:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.