Gravidă în bătaia toporului

Gravidă în bătaia toporului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O femeie de 25 de ani, gravidă în luna a treia, a ajuns la Urgenţe într-o stare destul de gravă după ce, susţine ea, concubinul mamei sale a snopit-o în bătaie cu un topor.

„Noi locuim lângă Parcul Cloşca, într-un adăpost abandonat. Iar omul acesta vine la maică-mea, din când în când. Nu e prima oară când o bate. De data asta, s-a enervat, a pus mâna pe un topor şi a sărit la bătaie.

Eu am vrut să o apăr pe mama şi a dat şi în mine, tot cu toporul. A dat în cap, în mână, în picioare şi în burtă. Cu mâna ruptă şi plină de sânge am fugit în parc. M-au văzut câţiva oameni, dar când şi-au dat seama în ce hal sunt zdrobită, s-au speriat şi au fugit. Tot mama a chemat salvarea”, povesteşte Maria Picică (FOTO), victima incidentului nocturn.

„Femeia a fost preluată de un echipaj al Ambulanţei şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi”, a precizat dr. Dominica Ursu din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi. 

Sarcina nu i-a fost pusă în pericol

„Pacienta însărcinată în trei luni a fost victima unei agresiuni şi prezenta la internare un  traumatism cranio-cerebral acut, cu echimoze şi escoriaţii ale pielii scalpului, precum şi o fractură de antebraţ care a necesitat imobilizarea membrului. Femeii i s-a realizat şi un control ginecologic. Deocamdată, nici viaţa mamei, nici cea a fătului nu sunt puse în pericol”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Dumitru Isfan.

Indiferent în ce fel de adăposturi ar locui, e trist că gălăţenii sunt încă expuşi unor astfel de pericole. Şi e trist că noi toţi ne-am putea trezi, mai devreme sau mai târziu, în miez de noapte, cu un astfel de individ dezaxat, gata să ridice toporul. Halal siguranţă şi civilizaţie!

Citit 1057 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.