Intrarea în Galați, curățată de silvicultori și voluntari
Foto: Direcția Silvică Galați

Intrarea în Galați, curățată de silvicultori și voluntari
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Zona intrării în municipiul Galați, de lângă firma "Nalba", a fost curățată de gunoaie și deșeuri din plastic, de către întreg personalul Ocolului Silvic Hanu Conachi și 24 de voluntari.

Acțiunea, desfășurată pe 14 aprilie, s-a înscris în cadrul proiectului "Curățăm România", lansat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, o acțiune de ecologizare a fondului forestier aflat în administrare.

Din zona respectivă, "foarte agresată de o categorie a populației, în ceea ce privește aruncarea și depozitarea gunoaielor", s-au colectat peste 100 kg de deșeuri, majoritatea din categoria celor de plastic, informează Direcția Silvică Galați.

"În speranța că acest tip de activitate se va regăsi din ce în ce mai rar pe agenda silvicultorilor, acțiunea își propune să schimbe comportamentul populației, prin responsabilizare individuală în ceea ce privește protecția mediului și să atragă atenția asupra faptului că un mediu curat și sănătos depinde de fiecare dintre noi", precizează reprezentanții Direcției Silvice gălățene.

Citit 4155 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Aprilie 2022 00:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.