Factură la gaze de 68 de ori mai mare, pentru o gălățeancă
Foto: Foto: Anca Spânu

Factură la gaze de 68 de ori mai mare, pentru o gălățeancă
Aurica Pătrașcu
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Gălățeanca Aurica Pătrașcu a primit o factură uriașă, pe luna aprilie, pentru gaze, pentru un consum de aproximativ 68 de ori mai mare decât cel real. În urma solicitării "Vieții libere", reprezentanții Engie România ne-au spus că situația s-a remediat și că s-a emis o nouă factură, pentru indexul corect.
"Am primit de la furnizorul de gaze o factură pe luna aprilie 2022 pentru un consum de 890 mc, însemnând suma de 2.156,05 lei. Este enorm, eu fiind un consumator casnic, fără centrală de apartament. Contorul arată un consum de 13 mc, ultimul index fiind 453, nu 1.330. Mi s-a invocat de către furnizorul de gaze faptul că eu aș fi transmis acest index, ceea ce nu am făcut", ne-a spus Aurica Pătrașcu.
Am solicitat reprezentanților Engie România o explicație pentru situația semnalată de către gălățeancă, în care s-a facturat un consum de 68 de ori mai mare decât cel real. "În urma unei erori de transmitere a indexului autocitit din partea unui alt client, a fost înregistrat indexul de 1.330 mc în sistemul nostru informatic. Pentru corecția acestei situații s-a stornat indexul inițial și s-a înregistrat indexul comunicat de către client, respectiv 453 mc, și s-a emis o nouă factură cu indexul nou transmis de către client. Ne cerem scuze pentru această situație", este răspunsul pe care l-am primit de la reprezentanții Engie România.

Citit 5301 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Mai 2022 00:39

3 comentarii

 • postat de pro
  Marți, 10 Mai 2022 08:09
  82.208.137.***
  Pentru disconfortul creat si timpul pierdut nu e normal ca Engie sa ofere o compensare materiala clientului ?
  7
  65
  Raportează
 • postat de Cristi
  Marți, 10 Mai 2022 07:56
  86.34.187.***
  Ne cerem scuze iar prostul face atac cerebral, Bravo Engie!
  6
  61
  Raportează
 • postat de florin
  Marți, 10 Mai 2022 05:58
  78.96.59.***
  pentru o problema banala dam fuga la viata libera. Doamna putea sa sune la Engie sa isi rezolve problema aparuta. Daca toti din oras ne-am adresa ziarului local pentru asa ceva......
  66
  18
  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro