O elevă din Galați s-a sinucis după o ceartă cu iubitul

O elevă din Galați s-a sinucis după o ceartă cu iubitul
Sursa foto: observatornews.ro
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

La doar 18 ani, o tânără din Galați și-a pus capăt zilelor, aruncându-se în gol de la etajul al cincilea al unui bloc din București. Fata era într-o relație cu un individ despre care părinții săi susțin că era dubios și pentru care ar fi plecat de mai multe ori de acasă. Misterele relației și al sfârșitului dramatic ales de tânăra care abia trecuse de pragul majoratului fac acum obiectul unei anchete.

Yasmin abia împlinise 18 ani, era elevă la un liceu din Galați și avea o viață amoroasă tumultuoasă, care chiar o adusese în situația de a pleca de acasă, iar pe părinți de a face eforturi disperate să o aducă înapoi. Prima dată, s-a întâmplat în aprilie, când a dispărut și le-a lăsat părinților un bilet în cutia poștală, prin care îi anunța că a plecat cu iubitul ei. Oamenii au făcut eforturi disperate să o convingă să revină, și chiar au reușit, dar la scurt după ce a împlinit 18 ani, Yasmin a plecat din nou. În ciuda discuțiilor pe care le-au avut cu ea, dar și cu tânărul despre care nu auziseră lucruri prea bune, nu au reușit să o determine să se întoarcă acasă. Asta le-a întărit și mai mult convingerea că fata lor era victima unui ”Loverboy”, care intenționa să obțină bani necurați de pe urma ei. „El a fost foarte insistent, a reușit prin tot ce a putut el să facă să comunice cu ea. Îmi promitea că dacă o să o las, o să îi mulțumesc toată viața, că o să o facă om. Din păcate a făcut ce a făcut”, a afirmat tatăl tinerei, citat de observatornews.ro.

S-a aruncat după o ceartă 

Ultimele vești pe care părinții Yasminei aveau să le afle despre ea au fost dintre cele mai dramatice. Au fost anunțați că fata lor a sărit de la etajul al cincilea al unui bloc din București și că a murit. Tot ce au putut afla a fost că Yasmin se certase cu iubitul ei cu puțin timp înainte și cred că acesta este vinovat de faptul că fiica lor a căzut pradă disperării. Lucru recunoscut doar parțial de bărbat. „Ne-am certat toată ziua și nu i-am răspuns la mesaj și seara ne-am certat iar și a zis că pleacă. Și am lăsat-o să plece. Și m-a sunat o fată, o prietenă de-a ei să îmi spună ce s-a întâmplat”, a declarat iubitul fetei, pentru sursa citată. Circumstanțele care au dus la gestul disperat al fetei urmează să fie clarificate în cadrul unei anchete deschise de polițiștii Serviciului Omoruri de la Poliția Capitalei, care vor stabili dacă nu cumva iubitul ei se face vinovat de determinarea sau înlesnirea sinuciderii. Între timp, trupul neînsuflețit al Yasminei a fost adus la Galați, pentru înmormântare.

Citit 18494 ori Ultima modificare Luni, 04 Iulie 2022 01:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.