Clădirea de pe Domnească 24 cade bucată cu bucată

Clădirea de pe Domnească 24 cade bucată cu bucată
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Toţi gălăţenii care trec pe lângă ruina de pe strada Domnească nr. 24, se întrebă cât va mai dura până când aceasta o să se prăvălească peste vreun trecător. Ei bine nu mai este mult de aşteptat până la momentul în care clădirea va dispărea.

Faţada încă rezistă, dar nu acelaşi lucru se poate spune de spatele clădirii. În urmă cu câteva zile, o bucată din acoperişul casei a zburat. Şi câteva cărămizi au început să cadă.

„Am spus că s-a dărâmat toată, la ce zgomot a produs. M-am speriat şi am ieşit repede afară să văd ce s-a întâmplat. De obicei, acolo mai sunt parcate maşini. Norocul şoferilor a fost că nu erau acasă în momentul în care s-a produs incidentul că altfel chiar putea ieşi o nenorocire. Nu înţeleg de ce nu se iau măsuri în legătură cu această clădire, mai ales că este într-o stare foarte avansată de deteriorare”, se întreabă o doamnă care locuieşte în zonă.

Acelaşi lucru l-am întrebat şi noi la primărie, iar prima reacţie a fost că „nu ştim că s-a dărâmat ceva din clădirea de pe Domnească 24”. Le-am povestit celor din primărie ce s-a petrecut acolo, dar nu au putut să ne furnizeze informaţii noi, aşa că mai aşteptăm încă un răspuns din partea lor.

Nu trebuie uitat, cum de altfel am mai scris în paginile ziarului nostru, că Primăria doreşte să dărâme clădirea situată pe strada Domnească nr. 24, dar, cum nu este singurul proprietar, nu prea are succes. Se mai împiedică şi de legile Patrimoniului.

Rămâne de văzut ce va întâmpla până la urmă. Deocamdată, totul se amână. Până când? Până se dărâmă de tot.

Citit 1278 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.