Ce părere au gălățenii despre lucrările de pe bulevardul Coșbuc

Ce părere au gălățenii despre lucrările de pe bulevardul Coșbuc
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

Lucrările de pe bulevardul George Coșbuc au stârnit numeroase reacţii în mediul online, începând cu păreri despre "lucrările de mântuială și de proastă calitate", dar şi despre cât de dificilă a devenit circulaţia pentru cei care locuiesc prin zona afectată de lucrările de modernizare. Practic, cine doreşte acum să ajungă pe centura ocolitoare a Galațiului este nevoit să ocolească prin Autobaza Transurb, pe un drum tehnologic plin de gropi, pe care se formează adesea cozi interminabile.

Am vrut să aflăm și părerea oamenilor referitor la lucrările de modernizare şi iată ce am aflat.

Daniel, 30 de ani, curier: "Este groaznic, deseori trebuie să livrez coletele în zonă și când trebuie să ies de pe Centură și ajung la Transurb îmi este frică să nu-mi rămână mașina în drum."

Alexandra, 26 de ani, salariată: "Uneori, decât să o iau pe drumul acela, mai bine ocolesc 30-40 de minute. Dacă nu vreau să intru prin hârtoapele acelea, trebuie să mă trezesc cu o oră mai devreme dimineața pentru a ajunge la muncă în timp util. Altfel, bravo lor că au adus tramvaie de ultimă generație, sunt bucuroasă că Galațiul se modernizează cu pași mărunți."

Petrică, 57 de ani, pensionar: "Mă bucur să văd că aceste drumuri se modernizează, dar cred că se pot face aceste modificări mai rapid, nu trebuie să dureze 100 de ani până se finalizează."

Mihai, 16 ani, elev: "Sincer, chiar mă bucur când văd inițiative referitoare la infrastructura din oraș, chiar trebuia făcută o modernizare și sunt sigur că va ieși la fel de frumos ca la General."

Bianca, 47 de ani, casnică: "Sunt convinsă că va ieși un spațiu foarte îngrijit și modern, chiar dacă în momentul de față este gălăgie: Important este că se vrea o schimbare. Comentarii negative apar în permanență și nu vei putea mulțumi pe toată lumea niciodată."

Citit 8057 ori Ultima modificare Duminică, 17 Iulie 2022 11:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.