L-aţi văzut pe Gigi în vreo intersecţie?

L-aţi văzut pe Gigi în vreo intersecţie?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Adolescentul fugit de acasă cerşeşte în intersecţiile aglomerate *

Adolescentul Gheorghe Pavel Stoica (FOTO), în vârstă de 17 ani, din Brăila, este căutat în toată ţara de Poliţia din oraşul vecin. Pe 15 iunie 2010, băiatul a plecat din proprie voinţă de acasă şi nu s-a mai întors până în prezent.

Verificările au scos la iveală faptul că băiatul a mai fost plecat de acasă, obişnuind să cerşească în intersecţiile aglomerate din Brăila şi Galaţi. Adolescentul are un handicap locomotor, deplasându-se cu ajutorul unei cârje.

Este înalt de 1,60-1,69 m, are corpolenţă atletică, ochi căprui şi părul şaten, tuns scurt, iar ca semn particular are un dinte spart în partea superioară a danturii.

La data dispariţiei, băiatul era îmbrăcat cu tricou alb, vestă gri, blugi, purta pe cap şapcă de culoare albastră şi era încălţat cu adidaşi gri.

Cine poate da relaţii despre prezenţa lui, este rugat să apeleze, gratuit, numărul de telefon 112, sau, taxabil, 0239 / 60 61 00, interior 20 163, la Compartimentul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila.

Citit 815 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.