Au sosit noi bilete de tratament!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pensionarii din judeţul Galaţi care vor să plece la tratament în staţiunile balneoclimaterice din ţară în a doua jumătate a acestei luni îşi pot rezerva un bilet la sediile din Galaţi şi Tecuci ale Casei Judeţene de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale (CJPAS). Sunt disponibile nu mai puţin de 141 de bilete, în cinci staţiuni.

„Locurile de tratament balnear sunt în următoarele staţiuni: Lacu Sărat (Hotel Perla) – 105, Buziaş ( Hotel Silvana) – 2, Amara (Hotel Ialomiţa) – 22, Nicolina (Hotel Nicolina) – 2 şi Sărata Monteoru (Hotel Ceres) – 10”, a anunţat, ieri, CJPAS Galaţi. Plecările în aceste staţiuni sunt programate în perioada 14-17 august, iar sesiunile de tratament durează 18 zile.

Pensionarii care vor să-şi rezerve unul dintre cele 141 de bilete trebuie să se prezinte la sediile Casei de Pensii până la data de 16 august cu un dosar care să conţină o cerere-tip, ce poate fi procurată de la ghişeele instituţiei, ultimul cupon de pensie, actul de identitate şi o recomandare de la medicul de familie.

În recomandare, medicii trebuie să precizeze afecţiunile de care suferă pacienţii lor, astfel încât funcţionarii Casei de Pensii să îi trimită pe solicitanţi în staţiuni specializate în tratamentul respectivelor afecţiuni. În ziua în care îşi ridică biletul, pensionarii trebuie să achite contravaloarea acestuia, adică jumătate din pensia lunară.

Trebuie să mai spunem că în sesiunea anterioară de tratament, care a debutat la sfârşitul lunii iulie, CJPAS a vândut toate cele 148 de bilete de tratament ce i-au fost alocate judeţului nostru de către Casa Naţională de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale.

Citit 728 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.