Studenţii, nemulţumiţi de tabere

Studenţii, nemulţumiţi de tabere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) îşi exprimă nemulţumirea cu privire la întârzierea procesului de alocare a locurilor în taberele gratuite.

Reprezentanţii studenţilor susţin că, în urma contestării procedurilor legale de alocare a fondurilor publice pentru tabere, încă aşteaptă decizia oficială a Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC), care avea termen data de 16 iulie.

Întrucât termenul oficial a fost depăşit, ANOSR a înaintat o scrisoare deschisa către CNSC pentru luarea unei decizii urgente în această problemă.

„Taberele studenţeşti reprezintă singura posibilitate prin care studenţii merituoşi şi cei cu probleme sociale sunt recompensaţi. Întârzierea răspunsului a generat deja pierderea unui număr semnificativ de locuri în tabere”.

„Astfel, mii de studenţi aşteaptă o clarificare a situaţiei. Fiecare zi de întârziere reprezintă un dezavantaj pentru studenţi. Sperăm ca CNSC să acţioneze pentru binele studenţilor din România şi să ofere un răspuns cât mai rapid la această problemă. Nu ne dorim ca studenţii români să sufere din cauza birocraţiei”, se arată într-un comunicat ANOSR.

Citit 712 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.