Gălățenii, așteptați în „Casa Iubirii” de Andreea Mantea (VIDEO)

Gălățenii, așteptați în „Casa Iubirii” de Andreea Mantea (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

„Casa Iubirii”, reality-show-ul difuzat la Kanal D, își caută concurenți și la Galați. Castigul va avea loc luni, 31 octombrie 2022, la Hotel Vega, în intervalul orar 10,00 – 20,00. Condiţia pentru participarea la casting este ca potenţialii concurenţi să fi împlinit 18 ani şi să-şi dorească să intre într-o competiţie în care tot ceea ce contează e iubirea şi modul în care te raportezi la celălalt.

„Mai devreme sau mai târziu vei ajunge să iubeşti cu patimă, pentru că de iubire nu scapă nimeni! Decât să te lovească pe nepregătite, mai bine bate tu la uşa ei. «Casa Iubirii» se deschide şi la tine în oras! Vino să îţi faci prieteni, să trăieşti aventura vieţii tale şi să-ţi găseşti marea iubire! Sunt Andreea Mantea și te aștept la castingul pentru «Casa Iubirii»”, este mesajul amfitrioanei show-ului televizat.

Castingul va continua la Cluj-Napoca pe 4-5 noiembrie, Bistriţa - 7 noiembrie, Constanţa - 11-12 noiembrie, Braşov - 17-18 noiembrie, Sibiu - 19-20 noiembrie și Bucureşti - 23-26 noiembrie.

Citit 1480 ori Ultima modificare Duminică, 30 Octombrie 2022 16:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.