O gălățeancă beată a făcut haos lângă „Orașelul lui Moș Crăciun”

O gălățeancă beată a făcut haos lângă „Orașelul lui Moș Crăciun”
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

O șoferiță a reușit să intre într-un nedorit clasament al femeilor bete la volan, dar și al șoferilor - bombă, care distrug tot ce le iese în cale. Femeia, în vârstă de 44 de ani, a ”ras” o parcare întreagă în prima noapte de Crăciun, după ce s-a urcat la volan într-o stare de ebrietate pentru care ar invidia-o mulți conducători auto cu vicii. Bolidul condus de aceasta a scăpat de sub control în jurul orei 5,00 dimineața, în noaptea de 25 spre 26 decembrie, când femeia se întorcea probabil de la vreo petrecere. Ar fi uitat, se pare, că traficul este închis la ”Orășelul lui Moș Crăciun”, la Spicu, și odată ajunsă pe platoul de la ”Nespălata”, conducătoarea auto a tăiat drumul prin gang și, de acolo, în parcarea din spatele blocurilor. Din fericire nu a întâlnit nicio persoană, datorită orei mai mult decât matinale, dar, în schimb, a făcut dezastru în parcare. 

”În urma evenimentului rutier, au rezultat mai multe pagube materiale, au fost avariate un număr de nouă autovehicule și vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto. La testarea alcoolscopică, a rezultat o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, conducătoarea auto a fost testată și cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind negativ”, a precizat ag. șef. pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. 

Șoferița este acum cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului. Numai a doua faptă ar putea-o costa anularea permisului de conducere și o pedeapsă cu închisoarea între 1 și 5 ani. 

Citit 4159 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Februarie 2023 00:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.