Înscrierile la facultate încep pe 13 septembrie

Înscrierile la facultate încep pe 13 septembrie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sesiunea de toamnă a admiterii la Universitatea „Dunărea de Jos” a fost decalată cu o săptămână. Din cauza modificării programului celei de-a doua sesiuni a bacalaureatului, conducerea Universităţii a decis să amâne înscrierile şi testele pentru ca toţi absolvenţii de liceu să se poată înscrie şi la facultate în acest an.

Astfel, admiterea la „Dunărea de Jos” nu va mai avea loc între 6 şi 12 septembrie, ci începând cu data de 13. În perioada 13 – 15 septembrie au loc înscrierile.

Susţinerea probelor, acolo unde este cazul, afişarea primelor rezultate şi depunerea diplomelor de bacalaureat în original sunt programate între 16 şi 18 septembrie.

Pe 19 şi 20 septembrie vor avea loc redistribuirile, afişarea finală a rezultatelor şi cea de-a doua etapă a aducerii actelor de studiu în original.

Pentru sesiunea din septembrie au rămas libere 269 de locuri la buget şi peste 1100 la taxă. Distribuirea acestora pe facultăţi şi pe specializări va avea loc într-o şedinţă a Senatului Universităţii „Dunărea de Jos”, care se va desfăşura, cel mai probabil, săptămâna viitoare.

Citit 829 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.