Atenţie, a dispărut semaforul!

Atenţie, a dispărut semaforul!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Explicaţia Primăriei: şoferii au cerut asta, plus că se produceau multe accidente de circulaţie

Miercuri dimineaţă, clipea voios şi verde, dând „liber” pe banda întâi, dinspre Patinoar spre Cimitirul Eternitatea (intersecţia bulevardului Coşbuc cu strada Stelei), aşa cum o face de cel puţin doi ani. Joi dimineaţă dispăruse!

Şoferii s-au frecat la ochi, au cercetat cerul – de parcă de acolo ar fi trebuit să pice „ochiul” verde – şi, în lipsa oricăror explicaţii, au făcut ce ştiu ei mai bine să facă la volan. S-au enervat.

„Într-adevăr, s-au eliminat ambele semafoare care indicau verde intermitent înainte, pe Coşbuc, pentru banda întâi de mers, atât pe sensul către Patinoar cât şi spre Cimitirul Eternitatea.

Motivul luării acestei decizii a fost cererile numeroase din partea şoferilor (?!), dar şi faptul că Poliţia Rutieră a raportat un număr foarte mare de accidente de circulaţie în acea zonă”, a răspuns directorul Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei, Radu Kovacs.

Deci, pe lângă şoferii care înjură acum că au dispărut semafoarele, există şi unii care probabil se bucură de faptul că cineva le-a ascultat cererile…

Citit 2283 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.