Intervenție de urgență la copacii periculoşi, după sesizarea „Vieţii libere”

Intervenție de urgență la copacii periculoşi, după sesizarea „Vieţii libere”
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Gălățenii care ne-au semnalat pericolul public reprezentat de copacul dezrădăcinat din imediata vecinătate a blocului G1 din Țiglina I pot răsufla ușurați. Autoritățile care s-au lăsat așteptate un an au intervenit, în sfârșit.

Dezrădăcinat, un copac amenință să se prăbușească în Țiglina I, la un an de când s-a solicitat intervenţia Primăriei”, era titlul articolului care a deschis ediția de marți, 21 februarie 2023, a ziarului „Viața liberă”. Reclamația venea din partea unei asociații de proprietari care ne semnala că, pe 15 februarie, s-a împlinit un an de când a cerut Primăriei Galați îndepărtarea mai multor arbori uscați de pe spațiul verde aparținând de blocul G1, Țiglina I. Deși administrația locală promisese că va evalua arborii și pericolul pe care îl reprezintă, acest fapt nu s-a întâmplat. În schimb, unul dintre arbori, dezrădăcinat, ajunsese să se sprijine pe o creangă a unui copac învecinat și risca să cadă peste un chioșc sau peste mașinile din parcarea laterală a blocului. În urma articolului, autoritățile au înțeles cât de necesară este o intervenție urgentă.

„Articolul a avut un efect formidabil. La ora 10,00, azi-dimineață, erau tăiați trei arbori, nu unul. Mulțumesc pentru promptitudine și amabilitate”, ne-a transmis președintele asociației de proprietari.

Citit 2092 ori Ultima modificare Joi, 23 Februarie 2023 15:10

3 comentarii

 • postat de teo
  Miercuri, 22 Februarie 2023 14:57
  5.14.132.***
  Poate cadea pe Bacalbasa
  0
  0
 • postat de MIMI
  Miercuri, 22 Februarie 2023 08:59
  86.124.202.***
  Noroc de presa noastra ca-l mai trezeste din cind in cind din somn pe galiganul ala de la GU care are salar nesimtit de mare ca si el 10000 E pe luna !!! Iei salar degeaba fara sa faci nimic decit din 4 in 4 ani lipesti niste afise si esti pus director!!! Nu tu zone verzi ingrijite in oras,nu tu cimitire curate si pazite deloc,nu tu parcari marcate si asfaltate in oras ca sa poti pretinde taxele de parcare!!!Un jalnic si efemer dicrectoras de partid!!!
  0
  0
 • postat de Galatean
  Miercuri, 22 Februarie 2023 05:01
  5.13.233.***
  In Tiglina sant multi copaci batrani si uscati ,dar cei de la Gospodarire urbana ezita sa sa vina si sa-i taie.
  0
  0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.