×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Mai puțini refugiați din Ucraina la început de săptămână

Mai puțini refugiați din Ucraina la început de săptămână
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Numărul de refugiați raportat de autoritățile gălățene pentru ultimele 24 de ore a scăzut semnificativ față de ziua de duminică, 26 martie, când a fost înregistrat un veritabil vârf al ultimelor săptămâni în privința fluxului înregistrat la cele două puncte de intrare în țară de la noi. Poliția de Frontieră Galați a transmis că cel mai mare flux, de 516 refugiați, s-a înregistrat prin vama de la Galați, în timp ce pe la Oancea au intrat în țară 132 de ucraineni. Astfel, 648 este numărul total de refugiați ajunși în județul nostru în ultimele 24 de ore, cu 197 mai puțini decât în intervalul precedent.

Luni, 27 martie, în Centrul pentru Refugiați nu mai era cazat niciun refugiat și erau disponibile 171 de locuri. Majoritatea ucrainenilor nou-veniți și-au continuat drumul, puțini optând să rămână în Galați, chiar și pentru un timp. În privința refugiaților care au ales spațiile de cazare puse la dispoziție de autorități, luni, 27 martie, la blocul M11 erau 97 de ucraineni. La internatele și sălile de sport erau ocupate 18 locuri din 103, iar la pensiuni și ONG-uri erau ocupate 75 de locuri din 327. Tabăra mobilă de pe Stadionul "Dunărea", cu 201 locuri, era în continuare goală.

 

Citit 735 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Aprilie 2023 12:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.