Ura! Ne dăm iar cu maşinile pe Cuza!

Ura! Ne dăm iar cu maşinile pe Cuza!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Întrebat, prefectul a negat orice abuz: „Hotărârea pentru restricţionarea traficului în zonă a fost luată în urmă cu trei ani, când eram consilier local” *

Şoferi, avem veşti bune: strada Cuza s-a redeschis circulaţiei, după ce luni de zile conducătorii auto s-au văzut nevoiţi să ocolească pe „ciobita” stradă a Gării, prin gropi, pietre de râu sărite şi linii de tramvai ieşite de o palmă din terasament.

Luni la rând am întrebat – oficial! – de ce au apărut stâlpii care blocau strada Cuza (partea care intersectează cu strada Gării, în centru)? Nu am primit decât răspunsuri neoficiale, care indicau prezenţa casei prefectului în zonă, ca dătătoare de lămuriri.

Dacă este sau nu amestecat prefectul Cosmin Păun în montarea, în urmă cu luni de zile, a stâlpilor metalici care au împiedicat traficul auto, am încercat să aflăm ieri chiar de la prefectul Galaţiului:

„Hotărârea de restricţionare a traficului pe Cuza, în zona respectivă, s-a obţinut de acum trei ani, când eu eram consilier local. În zidul care susţine strada sunt nu mai puţin de şapte fisuri! Trebuie reţinut că înainte de 1989 nu exista trafic auto în zonă, treceau doar căruţele”. 

Hotărâre veche, stâlpi relativi

Traficul pe Cuza a fost reluat, confirmă şi Poliţia Rutieră Galaţi, din cauza lucrărilor care blochează strada Gării. Putem, aşadar, să ne aşteptăm ca, după terminarea lucrărilor, situaţia să revină la „normalitatea” pilonilor metalici.

Şi asta conform Hotărârii Consiliului Local de acum trei ani, când actualul prefect era consilier (stâlpii nefiind însă montaţi până la numirea domniei-sale în funcţia de prefect).

Una peste alta, acum e o bucurie pentru stresatul şofer gălăţean să găsească măcar o stradă nebombardată. Ne vedem în trafic!

Citit 1771 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.