Forţe noi, la Poliţia Rurală din Târgu Bujor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cristina Samson, ajutor de şef de post la Vlădeşti, se va căsători cu Bogdan Alin, ajutorul de şef de post de la Oancea *

Din promoţiile de absolvenţi de anul acesta de la Academia de Poliţie „Al. I. Cuza”, din Capitală, şi Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr”, de la Câmpina, cinci cavaleri şi patru domnişoare au ajuns, prin grija domnilor de la comanda I.P.J. Galaţi, în nordul judeţului Galaţi.

Fetele, în bloc, au locurile de muncă în comune – Băleni, Fârţăneşti, Băneasa şi Vlădeşti. Ofiţerii, trei de toţi, întăresc forţa de şoc a Poliţiei Rurale Tg. Bujor. Şeful lor, domnul comisar Ion Oprea („Am încredere, ne-a spus dumnealui, în noii subinspectori. După părerea mea, au călcat cu dreptul în munca de poliţie.”).

Să-i numim pe fiecare: George Grigoriţă şi Daniel Baboi, la compartimentul siguranţă publică şi patrulare, iar colegul lor Cătălin Talabă, la investigaţii criminale.

De la domnişoare, ceva important despre Cristina Samson, agent: la încheierea pregătirii de la Câmpina a fost declarată şefă de promoţie. Acum este ajutor de şef de post la Vlădeşti.

La Tg. Bujor ni s-a spus că se va căsători, în curând, cu Alin Samson, de la Oancea, poliţist dezgheţat, ajutorul şefului de post din această comună. 

Citit 2479 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.