O nouă ediție a Cupei „Danubius” - In Memoriam Vasile Cristea

O nouă ediție a Cupei „Danubius” - In Memoriam Vasile Cristea
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Începând de joi, 15 iunie, la Galați, mai exact la Balta Zătun, va avea loc o nouă ediție a Cupei "Danubius" - In Memoriam Vasile Cristea, organizată de Asociația Persoanelor cu Handicap "Sporting Club" Galați și susținută financiar de Consiliul Județean. Competiția sportivă este destinată persoanelor cu handicap locomotor, iar probele de anul acesta sunt pescuit sportiv, aruncarea suliței și a greutății, tir cu arcul, powerlifting, șah și rummy și se va desfășura până pe 17 iunie.

"Ca de fiecare dată, și anul acesta suntem alături de bunii noștri prieteni de la Asociația Persoanelor cu Handicap «Sporting Club». Competiția este dedicată memoriei lui Vasile Cristea, fostul președinte al asociației, un om cu suflet mare, care a ajutat atât de multă lume și care a inițiat acest frumos eveniment. Am alocat deja fondurile necesare pentru buna organizare a competiției, care aduce la Galați participanți din toată țara și din Republica Moldova. Pe lângă premii, vom asigura masa participanților, precum și cazarea lor. Mâine (joi - n.r.) are loc cea mai așteptată probă, cea de pescuit sportiv, la Balta Zătun. Pe lângă primele trei locuri, vom premia cel mai tânăr pescar, precum și cea mai mare captură. (...) Tot mâine, va fi folosit și microbuzul special adaptat pentru transportul persoanelor cu dizabilități locomotorii, recent achiziționat cu fonduri de la Consiliul Județean Galați", a declarat Costel Fotea, președintele CJ.

La ediţia de anul acesta a Cupei "Danubius" vor participa 130 de persoane din 18 județe ale României, din Capitală, dar și din Republica Moldova.

Citit 779 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Iunie 2023 17:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.